آیا تلگرام هم به سرنوشت وایبر و وی‌چت دچار خواهد شد؟

همونطوری که خیلی هاتون میدونید تلگرام در ۱۳ آگوست ۲۰۱۳ به صورت رسمی منتشر شد و تا همین چند وقت پیش عده خیلی کمی تو ایران مصرف کننده اش بودند.

سرعت، امنیت و دقت فوق العاده اون باعث شد تا خیلی از گفتگوهای طبقه بندی شده و سری از طریق این اپلیکیشن انجام بگیره.

اما از وقتی وایبر به علت اعمال فیلترینگ هوشمند کارایی پیام رسانی خودش رو از دست داد، تبلیغات دولوپرها باعث هجوم کاربران ناراضی از وایبر به آن گردید و امروز اکثر کاربران حرفه ای و آماتور پیام رسان های اجتماعی مشترک اون هستند.

telegram-filter

چند وقتی هست که زمزمه هایی از تلاش نهادهای اطلاعاتی و امنیتی برای کنترل ترافیک تلگرام به گوش میرسه و نگرانی هایی پیرامون از کار افتادن بخش گفتگوی عادی تلگرام کاربران رو در برگرفته هست.

جدیدا هم که استفاده از استیکرهای خودساخته در تلگرام رواج پیدا کرده، نگرانی های توسعه دهنده ها و کاربران حرفه ای تلگرام رو دوچندان کرده.

تجربه ثابت کرده همیشه یک اپلیکیشن جایگزین یا راه حل دور زدن فیلترینگ با هر لول و شدتی وجود داره و سوییچ کاربران از شبکه فیلترشده به شبکه جدید باعث نشت اطلاعات بیشتر کاربران در شبکه های مجازی میشه که امنیت کاربران در وهله اول و در دید گسترده تر میتونه امنیت اطلاعاتی یک کشور رو  به مخاطره بیاندازه.

امیدوار هستم حداقل نهادهای ذی‌ربط با اغماض بیشتر اجازه فعالیت به این ابزار مفید و کاربردی رو بدهند.

موسس و هم‌بناینگذار استارت‌آپ گردش‌آنلاین هستم و اکنون به عنوان عضوی از تیم گردشگری ایران‌اکوتریپ به ایرانگردی می‌پردازم.

دیدگاه خود را بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.